Thuis ProductenKosmetische Capillair-actieve stoffen

De Alcohol Kosmetische Capillair-actieve stoffen van C34H70O Cetostearyl voor Shampoo

De Alcohol Kosmetische Capillair-actieve stoffen van C34H70O Cetostearyl voor Shampoo

    • C34H70O Cetostearyl Alcohol Cosmetic Surfactants For Shampoo
    • C34H70O Cetostearyl Alcohol Cosmetic Surfactants For Shampoo
  • C34H70O Cetostearyl Alcohol Cosmetic Surfactants For Shampoo

    Productdetails:

    Plaats van herkomst: gemaakt in China
    Merknaam: Zhihua
    Modelnummer: C16-18

    Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

    Min. bestelaantal: 1Kg
    Prijs: To be negotiated
    Verpakking Details: 1kg/bag
    Levertijd: 3-20Days
    Betalingscondities: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
    Levering vermogen: 1000kgs/month
    Contact
    Gedetailleerde productomschrijving
    Productnaam: CAS GEEN 67762-27-0 ceto-Stearyl van de Alcoholcetostearyl van alcoholcetearyl de Alcoholalcoholen C CAS-Aantal: 67762-27-0
    EINECS: 267-008-6 Chemische Formule: C34H70O
    Vlampunt: 132.853°C Dichtheid: 0.842g/cm3
    R.i.: 1.46 Smeltpunt: 49-56℃
    Hoog licht:

    De Kosmetische Capillair-actieve stoffen van de Cetostearylalcohol

    ,

    C34H70O kosmetische Capillair-actieve stoffen

    ,

    Shampoo Kosmetische Capillair-actieve stoffen

    CAS GEEN 67762-27-0 ceto-Stearyl van de Alcoholcetostearyl van alcoholcetearyl de Alcoholalcoholen C16-18
    Productenbeschrijving

    Productdetails:

       

    De de Alcoholalcoholen C16-18 van Cetostearyl van de Cetearylalcohol is efficiënte meer emusifier met brede PH stabiliteit die bijdraagt tot de viscositeit van formuleringen en algemeen gebruikt in haarrelaxers en veredelingsmiddelen is.

     

    Kenmerken & Doeltreffendheid:

    • Oplosbare stof in water of ethylalcohol
    • Het is milieuvriendelijk, gebaseerde groente, uiterst mild
    • Uitstekend bindmiddel en meer emulisifier met goed antibacterieel product.

    Toepassingen:

    • Shampoo
    • Haarverzorgingformuleringen
    • Stoffenwaterontharder, antistatische agent van synthetische vezels, nat makende agent of als het dik maken van agent van dagelijkse chemische producten.

    Fysieke en Chemische Eigenschappen & Indexen

     

    Productnaam Ceto-stearyl alcohol
      Cetearylalcohol
      CETYL-STEARYL ALCOHOL
      C1618
      heptadecan-1
      hexadecan-1 - octadecan-1 (1:1)
      tetratriacontan-17-ol
    CAS 67762-27-0
    EINECS 267-008-6
    Chemische Formule C34H70O
    Moleculair 494,919
    Inchi InChI=1/C34H70O/c1-3-5-7-9-11-13-15-17-19-21-23-25-27-29-31-33- 34(35) 32-30-28-26-24-22-20-18-16-14-12-10-8-6-4-2/h34-35H, 3-33h2,1-2H3
    Dichtheid 0.842g/cm3
    Kookpunt 515.169°C bij 760 mmHg
    Vlampunt 132.853°C
    Dampdruk 0mmHg bij 25°C
    Smeltpunt 49-56°C
    R.i. 1.46
    Verpakking & het Verschepen

    De Alcohol Kosmetische Capillair-actieve stoffen van C34H70O Cetostearyl voor Shampoo 0Verpakking: 1KG/BAG
              
     
    Bedrijfprofiel
     
     
     
    Ons Bedrijf
                                                                                       
                                                                                                                                                                                                        
    Co. Ltd van Shanghai Zhihua ChemTech is een professionele leverancier van skincare en cosmetische ingrediënten. Onze catalogus omvat vochtinbrengende crèmen, capillair-actieve stoffen, aard/synthetische oliën, verspreiders, evenals actieve ingrediënten.
    Wij bieden hoogte aan - kwaliteitsproducten en de professionele technische diensten. Bovendien bieden wij de dienst van de douaneformulering en ODM/OEM-vervaardigings ook de dienst voor skincare en cosmetische product aan.
     
     
     
     
     
     

    Contactgegevens
    Shanghai Zhihua ChemTech Co. Ltd.

    Contactpersoon: Xiaojun Ji

    Tel.: 086-021-13774313779

    Direct Stuur uw aanvraag naar ons
    Beste Producten
    Andere Producten